O nas Ramowy rozkład dnia Tematyka kompleksowa Zadania wychowawczo-dydaktyczne Z życia grupy Wiersz i piosenka Ogłoszenia dla rodziców Zajęcia zdalne

Biedronki

O nas

GRUPA”BIEDRONKI” TO DZIECI  6- LETNIE.

JESTEŚMY CIEKAWI ŚWIATA I INTERESUJEMY SIĘ WSZYSTKIM CO NAS OTACZA.

POZNAJEMY PRZEDSZKOLE, PANIE I RÓWIESNIKÓW, Z KTÓRYMI SPOTYKAMY SIĘ CODZIENNIE.

DUŻO CZASU SPĘDZAMY NA WSPÓLNEJ ZABAWIE, ALE PAMIĘTAMY RÓWNIEŻ O ROZWIJANIU CZYNNOŚCI SAMOOBSŁUGOWYCH.

PODCZAS ZAJĘĆ  STARAMY SIĘ SKUPIĆ UWAGĘ, ŻEBY POZNAĆ WIELE CIEKAWYCH RZECZY.

UCZYMY SIĘ TAŃCZYĆ ,ŚPIEWAĆ, RYSOWAĆ, MALOWAĆ.

PO CAŁYM DNIU WYPEŁNIONYM WRAŻENIAMI ODPOCZYWAMY SŁUCHAJĄC MUZYKI RELAKSACYJNEJ ORAZ BAJEK.

Aktualności

Kontakt

• Miejskie Przedszkole Nr 1 "Leśne Skrzaty" w Kaletach
    ul. Brzechwy 2